Presentation av F02

Vi är ett gäng tjejer födda 2002 som gillar att spela innebandy!

Vi är i dagsläget 33 tjejer i truppen. Flertalet av tjejerna har spelat innebandy sedan sex års ålder men vi också fått in många nya tjejer de senaste åren. Det är aldrig för sent att börja!.

Vi tränar två gånger i veckan under HT 2014/VT 2015:
Måndagar kl. 17.00 - 18.30 i Sporthallens A-hall (mellan 17.00-17.30 Fys.träning)
Torsdagar kl. 16.15 - 17.15 i Sporthallens A-hall

Vi har tre lag som spelar matcher på helgerna i två olika serier med syftet att alla ska få utvecklas och möta spelare på samma utvecklingsnivå. I serien Flickor 12 Svår spelar Åkersberga IBF A och Åkersberga IBF B. I serien Flickor Lätt A spelar Åkersberga IBF C. Utöver seriematcherna har vi också träningsmatcher ibland på helgerna.

Är du intresserad av att spela innebandy med oss?
Kontakta då Ackers representant Agneta Nyberg, på e-post This is a mailto link så hjälper hon dig.

Kontakta laget:
Vill du kontakta vårt lag, ring direkt till Ante på mobil 0708-999163, eller skicka mail til This is a mailto link

Uppdaterad: 16 NOV 2014 21:01 Skribent: Ann-Kristin Littorin

Klubbkväll Åkersberga IBF