Ny hemsida

22 MAR 2014 16:27
Denna nya hemsida hos Idrott Online underlättar arbetet för oss ledare framförallt när det gäller närvarorapporteringen. Även för er föräldrar finns funktioner som är bra att känna till för att på ett enkelt sätt hålla sig ajour med vad som hänt och vad som är på gång.
  • Uppdaterad: 24 MAR 2014 09:06

Två exempel är:

1. Under menyn "Nyheter" kan ni klicka på den lilla stjärnan uppe till höger för att prenumerera på alla nyheter som läggs upp här. Ni kommer då få ett mejl med en länk så att ni enkelt kan stilla ert begär av information. På detta sätt slipper vi också både uppdatera hemsidan och skicka ut mejl till alla föräldrar.

2. Under menyn "Kalender P03A" kan ni klicka på "Exportera kalendern". Ni väljer enkelt vilken plattform ni använder och får alla aktiviteter in i er egen kalender.

Vi hoppas att detta underlättar för er.

Kom gärna med kommentarer och/eller synpunkter gällande hemsidan & matchkallelser m.m. Vi uppskattar alla kommentarer då denna plattform (Idrott Online) erbjuder många funktioner och just nu innebär att vi kanske inte riktigt har lärt oss alla.

Vi ses snart på nån av killarnas matcher!

Mvh Ledarna

Skribent: Tomas Kranén