Hoppa till sidans innehåll

P03B

Välkommen till P03B:s nya hemsida på IdrottOnline!

 

Denna nya hemsida hos IdrottOnline underlättar arbetet för oss ledare framförallt när det gäller närvarorapporteringen. Även för er föräldrar finns funktioner som är bra att känna till för att på ett enkelt sätt hålla sig ajour med vad som händer och är på gång.

 

Två exempel är:

 

1. Under menyn "Nyheter" kan ni klicka på den lilla stjärnan uppe till höger för att prenumerera på alla nyheter som läggs upp här. Ni kommer då få ett mejl med en länk så att ni enkelt kan stilla ert begär av information. På detta sätt slipper vi också både uppdatera hemsidan och skicka ut mejl till alla föräldrar.

2. Under menyn "Kalender P03B" kan ni dels göra samma sak som under punkt 1 för att få mejl angående ändringar men eftersom vi oftast lägger in både matcher och träningar i början av säsongen räcker det med att klicka på "Exportera kalendern" (läs prenumerera på kalender). Ni väljer enkelt vilken plattform ni använder och får alla aktiviteter in i er egen kalender. Förändringar som vi gör uppdateras då i din egna kalender.

 

Vi hoppas att detta underlättar för lika mycket för er som det kommer att göra för oss. Kom gärna med kommentarer och/eller synpunkter gällande hemsidan & matchkallelser mm. Vi uppskattar alla kommentarer då denna plattform (IdrottOnline) erbjuder många funktioner och just nu innebär att vi kanske inte riktigt har lärt oss alla.

 

Syns på nästa träning!

 

Mvh

Maria Jeanette Jesper Alexander Anders

Nyheter

Klubbkväll Åkersberga IBF

ZONE_logo_1-Colour


klubbhuset_logo_s

 

TKlogga CMYK_dittlokalatryckeri-www

Postadress:
Åkersberga IBF - Innebandy
Spetz, Ymervägen 1
18492 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@akersbergaibf.s...

Se all info